+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

Använd tiden på bästa sätt nu medan vi alla befinner oss i ”vänteläge”. Förbered dig på återstarten. I ett samarbete mellan M Simonsson AB och Destination Bräcke och Bräcke Folkets Hus har vi skapat ett spännande erbjudande med korta seminarier och dagskurser. Ifall du verkar inom Destination Bräckes område (och det kan vara stort) kan du dessutom få vårt specialerbjudande. Spännande inte sant?

Folkets Hus i Bräcke är ett Hus för alla. Det bevisar vi genom att våga erbjuda ett blandat innehåll i kurserna. Här kan du se vilka kurser som är på gång!

Dessa ”jobbiga människor”!

Vid ett lite senare datum kommer vi att erbjuda ”Att samarbeta med Jobbiga människor” – en dag om ledarskap och medarbetarskap”.

Jobbiga människor… visst kan du känna igen ”dom där”. Vi hittar dem på jobbet, bland kunderna och i föreningslivet. Låt mig lära dig att de allra flesta inte är jobbiga alls…och att kanske du själv är jobbig emellanåt….

Var kommer dom ifrån… Alla dessa jobbiga människor. Vi träffar på dem som kunder, arbetskamrater, grannar och i föreningslivet. I lägen när vi inte har möjlighet att välja bort de ”jobbiga” människorna. Vi väljer inte våra arbetskamrater och ofta är det någon som är alldeles ”hopplös”. Och emellanåt kan vi även komma på att vi själva antagligen klassas som ”jobbig människa”.

Ofta beror det på personligheter och beteenden. På en oförmåga att se nyttan med olikheterna. Det avgörande för trivsel och minskad stress i alla organisationer är personligt ledarskap och medarbetarskap.  När du blir tryggare i ditt personliga ledarskap kommer du att upptäcka att arbetskamraterna blir mindre jobbiga. Under dagen blandar vi teori och övningar. Det ökar förståelsen om hur alla kan arbeta med ett förbättrat ledar- och medarbetarskap.Under en kursdag med Marie Simonsson i samarbete med Bräcke Folkets hus kombinerar vi teori med praktik så att du lär dig hur du ska arbeta med teorin i praktiken.

Ta bättre betalt eller köpa billigare?

Den 14 maj erbjuder vi ”Räkna med vinst!” En kurs i prissättning & förhandlingsteknik. Fokus på lönsamhet

Lär dig ta rätt betalt och hur du förhandlar. Vässa dina kunskaper för framtiden. Vi är färre deltagare och ”distanssittning” och följer de rekommendationer som gäller

Att förstå hur olika prissättningsstrategier fungerar är det kanske den lönsammaste kunskapen du kan skaffa dig. Oavsett om du köper, säljer eller förhandlar olika överenskommelser. Med rätt verktyg blir du trygg i alla förhandlingar!  

Det finns bra och enkla verktyg inom prissättningsstrategi och förhandlingsteknik. Under en kursdag med Marie Simonsson i samarbete med Bräcke Folkets hus kan du vässa dina kunskaper inom de områden där du vill bli säkrare. Lär dig förstå hur olika prismodeller fungerar och att förhandla på ett sätt som gör att både du och din motpart går ifrån förhandlingen som vinnare! Under en kursdag i Prissättningsstrategi och förhandlingsteknik kombinerar vi teori med praktik så att du lär dig hur du ska arbeta med teorin i praktiken.

Praktiskt kring erbjudandet:

Tiderna är 9,00 – 16,00

Vi följer regelverken och det innebär att det komemr att vara ”distanssittning” under seminariet. Därför kommer antalet platser att vara färre än normalt. Din hälsa går i första hand och du kan känna dig trygg med det. Om du ändå känner dig orolig kan du ta kontakt med oss ifall du vill delta men på distans. Vi kan erbjuda möjligheter att du är med på kursen hemifrån. Se mer längre ned!

Priset är 3,900 kronor/seminarium minus ”Bräckerabatt” 600 kronor. Alltså specialerbjudande för Destination Bräcke med 3,300 kronor per seminarium.

Om du vill gå båda är priset för en ”Bräcke special” 5,900 kronor ex moms. Då ingår fika, lunch och kursmaterial.

Anmäler gör du till: camilla@fhbracke.se   070-583 82 80 Anmälan är bindande och platserna begränsade!

Distansdeltagare och fler kurser

Är du intresserad av kurserna men vill ta det på distans? Vi har möjlighet att streama seminariet så du kan delta hemifrån. Kontakta mig ifall du vill veta mer! https://msimonsson.se/kontakta-mig/

Vill du veta mer om personligt ledarskap och den stressade organisationen? Läs här: https://msimonsson.se/den-stressade-organisationen/

Vill du veta mer om förhandlingsteknik? Läs här: https://msimonsson.se/den-stressade-organisationen/