+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

ALLMÄNNA VILLKOR

Detta gäller
vid köp av vara eller tjänst

Genom att du bokar och köper kurser eller tjänster via Marie Simonsson och hennes företag, binder du dig till följande villkor:

1) Betalning för kurser, vissa tjänster och varor sker i förskott . Vill du istället ha en faktura tillkommer en faktureringsavgift. Vill du ha specificerat kvitto på din betalning skickar du ditt namn, ditt företagsnamn, adress och organisationsnummer i ett e-postmeddelande till hej@patriciaerlandson.se. Har du valt att delbetala en kurs så måste kursen betalas till fullo även om du väljer att avbryta kursen tidigare än den kurstid som gäller för kursen.

2) Alla bokningar och betalningar är bindande med undantaget av punkt nummer sex (6) på denna sida eller vid sjukdom/skada där intyg av läkare kan ges eller motsvarande.

3) Vi förbehåller oss rätten att ändra och att ställa in event, föreläsningar och tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom. Sker detta så meddelas deltagarna/kunderna via uppgiven e-postadress vid dennes bokning.

4) Marie Simonsson ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom, skador, ej uppnådda resultat eller dylikt i samband med deltagande i kurser eller vid köp av tjänster.

5) Vi sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning har problem med detta ber vi dig kontakta oss.

6) Vi kan avböja din bokning av en kurs eller tjänst hos oss om Marie Simonsson anser att vi inte matchar varandra eller av annan orsak. Om det skulle hända får du hela den förskottsbetalade summan tillbaka. Det kan dock dröja upp emot en vecka innan du ser pengarna på ditt konto.

7) Vi kan komma att fotografera, spela in ljud samt filma under kurser och konsultationer. Dessa kan komma att användas vid marknadsföring av mina kurser och tjänster. Vill du inte förekomma på några bilder, höras i en ljudfil eller synas på filmer ber vi dig meddela oss detta via mail före kursstart till marie@msimonsson.se.

8) Dina kommentarer i grupper på Facebook som administreras och/eller modereras av Marie Simonsson, och M Simonsson AB kan komma att användas i marknadsföringsmaterial kring DIVA Navigator, BusinessTALKs®, Förhandla Framgång eller Stressade Organisationer.

9) Är du boende och skriven inom EU måste du betala lagstadgad moms för våra tjänster, kurser, medlemskap, evenemang och produkter.

10) Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.

Ansvar över uppgifter som samlas in på msimonsson.se och alla subdomäner så ansvarar jag, Marie Simonsson, för insamlandet av uppgifter.

Vill du komma i kontakt med mig så nås jag på marie@msimonsson.se eller via vanlig post på postadress:

Marie Simonsson
Gåxsjö 165
83349 Hammerdal

4 + 8 =

+46 (0)70 640 59 60

Gåxsjö 165
SE – 833 49 Hammerdal
Sweden

Copyright © 2024 . All Rights Reserved.