+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

Den senaste tiden har mest handlat om affärsutveckling – mitt eget företag – ny hemsida och ny blogg. Att vara tvungen att tänka till är spännande och skapar frågor. Och jag verkar inte vara ensam. Många av mina möten handlar om förändring och förbättringar i företag och föreningar och för individer. Det är som om vi alla fått en energikick samtidigt.

Jag tror att 2015 blir ett bra år – men det är klart det kan behövas lite hjälp! Så jag hoppas att du gillar hemsidan och bloggen – och ger mig feedback, frågor och funderingar! Jag tror att bra energi är A och O för bra företagare och ledare i alla sammanhang. Jag hoppas ge dig lite inspiration och tips här. Min ambition är hög – framtiden får utvisa hur bra jag uppfyller det.

Jag gillar det gamla citatet om att företagare är som humlor…

Vi är som humlor – de kan inte flyga men gör det eftersom de inte vet bättre

Jag tror det gäller med chefer, ledare och styrelseledamöter också. Vi vet inte bättre så vi flyger,  affärsutvecklar, samarbetar och leder utan att veta bättre.

I somras när jag tränade för min kommande fotvandring till Santiago de Compostela såg jag humlor samarbeta – på en tistel! Helt underbart full aktivitet i samförstånd. Vi kan göra det också – och utifrån förutsättningar som vid första anblicken kanske verkar lite ogästvänliga.

I mitt företag arbetar jag med förhandlingsteknik, strategisk kommunikation och situationsanpassat ledarskap. Jag kommer att dela med mig tankar och erfarenheter från min vardag. Vill du veta mer om vad jag erbjuder så läs vidare under respektive rubrik på min hemsida www.msimonsson.se.

Nyhetsbrev

Vill du ha tips, råd och lite arbetsmetoder kan du prenumerera på mitt nyhetsbrev. Det utkommer några gånger per år och du kan när som helst avsluta din prenumeration. Där delar jag med mig av frågor från seminariedeltagare, verktyg och metoder för att du ska kunna få inspiration för din egen utveckling och fylla på lite på din energi!

Registrera dig för nyhetsbrev här – eller i rutan här nedanför – genom att fylla i ditt namn och din e-post.