+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

Du kan känna som om de finns överallt. De där sjukt jobbiga människorna. Dessutom är de svåra att samarbeta med. Deras beslut tas på lösa grunder. När de nu inte har beslutsångest. Jobbiga människor finns mitt ibland oss. Det kan vara kunder, arbetskamrater och bekanta. Och en sak har de alla gemensamt. De ska alltid göra saker annorlunda. Du kan inte välja bort de ”jobbigaste”. För du väljer inte dina kunder eller arbetskamrater. Så hur ska du hatera det på bästa sätt?

Det är bra med besvärliga människor

Jobbigt och besvärligt ger nytänkande!

Du kan enkelt hantera det genom att komma på kurs hos oss. Då lär du dig mer om varför det inte är så dumt med besvärliga människor! Tvärt om! Det är bra med människor som tvingar oss allihopa att tänka lite annorlunda.

Ofta är det olikheter i personligheter och beteenden som är irriterar oss. Du kan lära dig förstå varför du reagerar negativt. Därmed kan du bättre förstå och hantera din reaktion. Det kan ju vara så illa att ni är besvärliga båda två.

När du förstår att olikheter ger nytänkande kommer du att gilla att möta och samarbeta med jobbiga människor. Kanske kommer du till och med att gilla att vara besvärlig själv! Din arbetsmiljö och din omgivning kommer garanterat att bli mindre jobbig och mer kreativ.

Ett begränsat erbjudande

Under en kursdag med Marie Simonsson hos HH&S i Gåxsjö kombinerar vi teori med praktik så att du också får öva. Eftersom vi vill att både ni kursdeltagare och vi själva ska forsätta vara friska på begränsar vi antalet deltagare så att vi har gott om plats. Kursen maximeras till högst 10 deltagare så att vi kan följa FHM.s riktlinjer om distans och försiktighet. Pris 3,900:-. Inklusive lunch, fika lunch och kursmaterial men ex moms.

Vi har gott om plats!

Hos HH&S i Gåxsjö den  19 aug -20

Kl 9,00 – 16,00

Vi startar med fika 8,30. Om du bygger på med fortsättningskursen ”Kliv av stressen – Bowens systemteori” senare i höst får du rabatt 500:- på den kursen med rabatten kostar 3,400:- ex moms, inklusive fika, lunch och kursmaterial. Hör av dig om du har matallergier!

Vill du anmäla dig eller veta mer? Kontakta oss så skickar vi mer information!

Anmälan: Kerstin 070 – 219 49 48                               https://www.facebook.com/hogthettsakert/

Anmälan är bindande och platserna begränsade!

Mer info: http://msimonsson.se/kontakta-mig/

https://www.facebook.com/msimonsson.se/