+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

Tar du rätt betalt? Kan du argumentera för priset? Att ta rätt betalt är bland det svåraste som finns. I en värld där konkurrenters priser finns på internet gäller det att kunna prissätta sig rätt. Du måste också kunna argumentera för priset. Att bättre förstå prissättningsstrategi innebär att du omedelbart blir bättre på att förstå hur du sätter ”rätt pris” på din vara eller tjänst.

Det finns bra verktyg inom prissättningsstrategi, säljhinder och argumentationsteknik där du kan lära dig att vässa just de områden där du behöver bli säkrare. Då kan du också ledigt argumentera för varför du har det pris du har. Lär dig argumentera på ett sätt som gör att både du och kunden går ifrån diskussionen som vinnare!

Under en kursdag i Prissättningsstrategi och argumentationsteknik kombinerar vi teori med praktik så att du lär dig hur du ska arbeta med teorin i praktiken. Om du vill bygga på med en kursdag i ”Konsultativt arbetssätt”  kan du köpa båda kursdagarna till det rabatterade priset 5,300:- ex moms, inklusive fika och kursmaterial

Hos HH&S i Gåxsjö                  25 april 2019,           9,00 – 16,00

Pris 2,900:- exklusive moms. Inklusive lunch, fika och kursmaterial.

Vill du anmäla dig eller veta mer? Kontakta oss så skickar vi mer information!

Kursen ingår i affärsutvecklingssatsningen ”Lyft företaget”. Därför får du också 500 kronor rabatt om du vill gå även  den andra och/eller tredje kursen i satsningen. Läs mer här på bloggen om ”Lyft företaget”

https://msimonsson.se/lyft-foretaget-unna-dig-en-dagskurs-och-oka-lonsamheten/

Anmälan: hogthettsakert@outlook.com 070 – 219 49 48

https://www.facebook.com/hogthettsakert/

Anmälan är bindande och platserna begränsade!

Mer info: www.msimonsson.se         070-640 59 60

https://facebook.com/msimonsson.se/