+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

Alla måste vi ibland samarbeta med ”jobbiga” människor. Vi väljer inte våra arbetskamrater och ofta är det någon som är alldeles ”hopplös”. Ofta beror det på personligheter och beteenden. Det avgörande för trivsel och minskad stress i alla organisationer är alla medarbetares personliga ledarskap och medarbetarskap.

Under en kursdag hos HH&S i Gåxsjö kan du och din organisation lära mer om varför det är bra att vara olika. När du blir tryggare i ditt personliga ledarskap kommer du att upptäcka att arbetskamraterna blir mindre jobbiga. Under dagen blandar vi teori och övningar. Det ökar förståelsen om hur alla kan arbeta med ett förbättrat ledar- och medarbetarskap. Kursledare är Marie Simonsson.

Den 27 mars, kl. 9,00 – 16,00

Pris: 2,900 kr ex moms

I priset ingår lunch och kursmaterial (hör av dig för specialkost).

(Anmälan är bindande och antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller)

Kursen ingår i affärsutvecklingssatsningen ”Lyft företaget”. Därför får du också 500 kronor rabatt om du vill gå även  den andra och/eller tredje kursen i satsningen. Läs mer här på bloggen om ”Lyft företaget”

https://msimonsson.se/lyft-foretaget-unna-dig-en-dagskurs-och-oka-lonsamheten/

Var: HH&S kursgård i Gåxsjö (vid kyrkan)

Ett kurserbjudande i samarbete mellan M Simonsson AB och HH&S

 Anmäl till:                                                                                                       Mer info:

hogthettsakert@outlook.com 070 – 219 4948                                         marie@msimonsson.se 070 – 640 5960

https://www.facebook.com/hogthettsakert/                                              https://facebook.com/msimonsson.se/