+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

Att samarbeta med jobbiga människor – en dag om personligheter, ledarskap och medarbetarskap. Alla måste vi ibland samarbeta med ”jobbiga” människor. Vi väljer inte våra arbetskamrater och ofta är det någon som är alldeles ”hopplös”. Ofta beror det på personligheter och beteenden. Det avgörande för trivsel och minskad stress i alla organisationer är alla medarbetares personliga ledarskap och medarbetarskap.

Under en kursdag i Gåxsjö kan du och din organisation lära mer om varför det är bra att vara olika. När du blir tryggare i ditt personliga ledarskap kommer du att upptäcka att arbetskamraterna blir mindre jobbiga. Under dagen blandar vi teori och övningar. Det ökar förståelsen om hur alla kan arbeta med ett förbättrat ledar- och medarbetarskap. Kursledare är Marie Simonsson.

Den 16 januari 2019, kl. 9,00 – 16,00

Pris: 2 900: – ex moms

I priset ingår lunch och kursmaterial (hör av dig för specialkost).

(Anmälan är bindande och antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller)

Var: Högt Hett & Säkert i Gåxsjö

Ett kurserbjudande i samarbete mellan M Simonsson AB och Högt Hett & Säkert 

Anmäl till:                                                                                                                  Mer info:

hogthettsakert@outlook.com      Tel: 070 – 219 49 48                                            marie@msimonsson.se                 Tel: 070 – 640 59 60