+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

Ett stort tack för det gångna året till alla er deltagare, kunder, kollegor, samarbetspartners, vänner, bollplank och alla ni andra som gjorde 2016 till ett bra år!  Jag ser fram emot fortsatta samarbeten och nya möjligheter under 2017. Jag tror att det blir ett spännande år.

Det kommer inga julkort från mig i snigelposten i år heller. Även den här julen, liksom tidigare år väljer jag istället att lägga julkortspengarna på att hjälpa en annan kvinna att starta sin alldeles egen resa som entreprenör och företagare. Det gör jag genom att sponsra hennes företagsbyggande genom Hand in Hand.

En God Jul och Ett Riktigt Gott Nytt År!

En värld utan fattigdom och barnarbete startar genom att ge andra en chans att hjälpa sig själva. Till exempel visar studier att kvinnor generellt investerar 90 % av sin inkomst på familjens välbefinnande, medan motsvarande siffra för män är 30-40 %. Att utbilda och stärka kvinnor är nyckeln för att utrota fattigdom. Det är grundtanken i Hand in Hands verksamhet. Tycker du att det låter intressant? Gå gärna in på www.handinhand.nu och läs mer.

Bildkällan är Hand in Hand, fotograf Richard Lewisohn