+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

Från och med nu den här veckan finns hela kursutbudet presenterat via en ny säljkanal www.studier.se  Välkommen in och botanisera bland kurser, seminarier och kortade inspirationsföreläsningar!  Här finns förhandlingsteknik, situationsanpassat ledarskap och inte minst BusinessTALKs®  och Saffranstid®. Här finns också uppdaterade utbildningar för förbättrat styrelse- och valberedningsarbete. Med andra ord – massor med spännande att välja på när det är dags att förnya och förändra inför ett utmanande och möjligheternas 2017! Oavsett om det handlar om dig själv, ditt arbetslag eller din förening. Jag anpassar kursen efter era behov!

Gå in och skicka en intresseanmälan från någon av kurserna och ta chansen att tycka till på format, innehåll och allt annat! Jag kommer som tack att dela ut 15 snygga usb minnen från M Simonsson AB bland er som tar er ett par minuter att tycka till!

Jag jobbar som egen företagare i olika nätverk. Jag vet hur otroligt viktigt det är med feedback och impulser från andra. Och hur lätt det är att fastna i de egna självklarheterna! Därför söker jag feedback och nya uppslag från alla er andra, vänner, kollegor, deltagare och bollplank! Ser det bra ut? Ska jag ta bort, lägga till eller göra annorlunda? Ska jag vara nöjd?  All feedback är välkommen!

Så här gör du om du vill delta i utlottningen. Du går in på www.studier.se och väljer antingen mig som utbildare och/eller letar fram någon av kurserna som jag erbjuder. Väl där skickar du in en intresseanmälan med namn, mail och telefonnummer. När jag får din intresseanmälan återkommer jag till dig och bekräftar mottagandet. Under tiden hinner du titta igenom min annons. Är den bra? Kan den bli bättre? Har du förslag på den eller på utbudet i stort? Maila några korta ord! Och glöm inte din postadress. De femton första som ger mig feedback får ett usb-minne med vändande post!

Här hittar du en länk till sidan:

http://www.studier.se/business/styrelse-och-valberedning-16168#