+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

Det krävs mod. Mod och respekt både för sig själv och andra. Den här veckan har jag utmanat mitt eget mod. Jag har vågat kombinera ihop förhandlingsteknikens taktiker, beteenden och metoder med organisationsteorins eviga utmaning kring arbetsmiljö, trivsel och konflikter. Genom att använda de framgångsrika förhandlarnas beteenden i vardagen tror jag att vi enklare kan välja dialogens raka väg framför konfliktens mer krokiga och besvärliga.

en spännande kombination av förhandlingsteknik och organisationsfrågor

Jag har presenterat konceptet som ”Vinna-vinna i verkligheten”. det syftar på från förhandlingens grundförutsättning att ”vinna-vinna” eller ”lika missnöjda” koncept alltid ger mer långsiktiga lösningar. Feedbacken från både i gårdagens lunchseminarium och efter mitt nyhetsbrev från tidigare i veckan ger mig mod att fortsätta längs den här vägen. Det är roligt när bitarna faller på plats. Då är det enklare att vara lite modigare också!