+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

Nu är allt på gång. Vårvintern är en underbar tid. Det är full fart i naturen med dagsmeja och femte årstiden här i Jämtland. Allt vaknar till liv och ljuset och solen är tillbaka igen. Tänk om man kunde ladda upp all energi som flyger runt i luften på våren!

Den ljuvliga Femte Årstiden

Det är vår i företagen också. I mitt eget företag kokar det nästan över av sammanträden, årsmöten, utbildningar och förändringsprocesser. Det verkar som om vi människor liksom naturen går igång på solen och ljuset och börjar planera för framtiden. En del av den egna förändringsprocessen är mitt nya nyhetsbrev. Det första numret är äntligen på gång. Fyllt med energi och lite tips har jag tänkt.

Har du inte anmält dig till mitt nyhetsbrev så gör du det enkelt här på hemsidan!