+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

Förra helgen ägnades helt åt påfyllnad och kreativitet. Den där tiden som vi måste ”unna” oss för att hela tillvaron ska bli tydligare i färger, smak och upplevelser. Jag är övertygad om att vi alla behöver arbeta med att utveckla den kreativa sidan på samma sätt som alla andra färdigheter om vi ska fortsätta vara bra på det vi gör.

det är som att titta på ett ägg och se den fullvuxna hönan

För min del lägger jag en del av min Saffranstid på silversmide. Normalt på en helgkurs där jag kan sitta och såga, banka och se en idé ta form under mina händer. Från liten skiss till arbetsmaterial till färdig produkt. Ungefär som det mesta i mitt företagande. Det är lite som att titta på ett ägg och se den fullvuxna hönan!

smide-saffranstidUnder den här veckan har jag varit fullt upptagen med affärsutveckling och styrelsearbete. Och jag har haft med mig den där glädjen och kreativiteten som kommer av att ha tagit mig tid att fylla på lust och kreativitet. Antagligen borde jag göra något speciellt varje helg…

Hur gick det med mitt bankande och sågande? Det blev tulpaner – åtminstone i mina ögon och sanningen är väl i betraktarens blick? Ett hårsmycke med tulpaner inför våren.

  • Nu kommer jag väl aldrig att klippa mig igen…