+46 (0)70 640 59 60 marie@msimonsson.se

DIVA AFFÄRSPLAN

Diva Affärsplan – Din navigator till framgång

Vid fyra tvåtimmars webinarier under cirka en månad går vi igenom Diva affärsplan. Kursupplägget är sen eftermiddag så att du kan vara med även om du har fullt upp under dagen. Processarbetet är din navigator i fyra arbetssteg. Under dessa kan du och dina medarbetare arbeta igenom er affärsplan.

Under samma veckor kommer vi också att ha en timmes ”Q&A” diskussion. På så sätt är har ni en trygghet så att ni inte kör fast i processen. Det är en öppen diskussion och där kan alla sorter frågor lyftas. Det ger en extra bonus i arbetet när flera delar med sig av sin process.

”En modell för din affärsplansprocess, en vägvisare till målet.”

Du väljer en nivå som passar era behov!

Diva Affärsplan är en modell i tre nivåer av arbetsinsats. Ni väljer själva den nivå som bäst passar situationen i verksamheten. Navigator modellen är genomgående densamma. Däremot är arbetsprocessen och kravet på den egna insatsen olika. Kanske är det en fråga om hur mycket tid ni vill avsätta till processen med affärsplanen. Kanske är det en fråga hur bråttom ni har. Det är ju en sak om det är banken som ligger på och kräver en affärsplan innan lånen kan beviljas. En annan om det är ni själva som känner att ni vill få en bättre styrning av verksamheten. Ofta är valet beroende av intresse. Det är er eget val. Det är kännas bättre att ni koncentrerar er på verksamheten och istället skaffar mer direkt handledning eller hjälp i framtagningen av er affärsplan. Eller så vill ni göra hela affärsplanen till ett gemensamt projekt.

Därför finns Diva Affärsplan Navigator i tre olika utföranden. Helt enkelt eftersom vi företagare och våra företag ser olika ut. Vi har olika behov. Våra mål och förväntningar ser olika ut. Därför måste processen med affärsplanen ta hänsyn till att våra visioner ser olika ut.

Din navigator till framgång! För dig som företagare är affärsplanen antagligen ditt mest lönsamma verktyg. I den tydliggör du vart du är på väg. Du bestämmer också hur du ska nå fram till målet. Med planen i din hand och i ditt huvud vet du alltid att du är på rätt väg. Den är din navigator till både framgång ochmåluppfyllelse!

Kontakta mig om du har frågor eller vill ha en offert!

 

 

Diva Affärsplan navigator finns i tre utföranden

Basic:

Det här är alternativet för dig som vill arbeta igenom din egen affärsplan från A till Ö. Basic bygger på undervisning i webbinarier under cirka en månad. Där ingår också gruppdiskussioner ”Q&A” en gång i veckan. Efter genomgången kurs ska du ha tagit fram din egen affärsplan.

Assist:

Är alternativet för dig som vill arbeta igenom din egen affärsplan med hjälp av handledning under arbetets gång. Assist arbetar enligt Navigator modellen men vi arbetar mer anpassat med 2 timmar handledning under arbetet. Här ingår även 2 timmar fördjupning inom de område där du känner att ni behöver extra störd. Tex förhandlingsteknik, prissättning eller personligt ledarskap. i Diva navigator Assist ingår också att du får din affärsplan genomläst med feedback och eventuella förbättringsförslag.

Pro:

Är alternativet för dig som inte vill eller inte hinner skriva affärsplanen själv. Vi kommer att träffas vid tre tillfällen om 2 timmar vardera. Då blir du intervjuad kring vart och ett av de fyra stegen i Diva navigatorn Pro. Du har också ansvar för att ta fram relevanta ekonomiska underlag. Därefter skriver jag ett utkast som du läser, kommenterar och förändrar i. Först när du är nöjd överlämnas planen till dig för fortsatt underhåll. Här ingår förutom arbetet med Affärsplanen och våra möten ytterligare 4 timmar handledning som du kan välja hur du vill använda. Det kan vara en specifik träning tex förhandlingsteknik, prissättning eller personligt ledarskap. Du kan även använda timmarna att göra en företagspresentation, en kick-off, av affäsplanen.

Parturient viverra imperdiet orci vel et sit vulputate non. Blandit erat ultricies malesuada elementum. Pretium venenatis pellentesque sagittis luctus lobortis. Risus ultrices ac se

1 + 10 =

+46 (0)70 640 59 60

Gåxsjö 165
SE – 833 49 Hammerdal
Sweden

Copyright © 2024 . All Rights Reserved.