fbpx

Saffranstid®


Jag tror alla behöver små, speciella, ögonblicken som ger energi och glädje. Små ögonblick som påminner om saffranet. Det är krävs bara en liten nypa tid, Saffranstid®. Den har förmågan att sätta färg på hela tillvaron. Det är ögonblick som gör att vardagen inte kan vara grått enformig. Det är ögonblick som vi alla behöver för att ha ett bra liv.

Dagar ute i skogen ger mig alltid energi.

För mig har det varit avgörande för min ork och effektivitet att jag också har möjlighet till  korta ögonblick av återhämtning. Min Saffranstid® är den tid jag ”unnar mig själv”.  Jag tror att många av oss har ambitionsnivåer, förebilder och inre krav som staplas på varandra. Till sist glömmer vi att stanna upp och hämta andan. Saffranstid® behövs för att ge oss glädje och energi.

En liten nypa energi som sätter färg på vardagen

När jag arbetade med mitt personliga ledarskap blev det tydligt att jag behövde göra förändringar. Jag behövde en bättre struktur där det skulle finnas utrymme för min egen energipåfyllnad. Programmet Saffranstid® är resultatet av mitt arbete med att hitta balans mellan jobb, privatliv och behov av egen tid. Hur vår Saffranstid® ser ut skiljer mellan olika personer. Vad som däremot är gemensamt är att vi behöver skapa en struktur där tid avsätts för att ladda ny energi.

Programmet Saffranstid® anpassas speciellt efter dina behov. Under programmet lär du dig hur du prioriterar din vardag. Du lär dig ta tillvara på dina möjligheter, prioritera och välja bort sådant som kostar för mycket av din energi. Genom det sätter du färg på din vardag. .

[quote]Genom att fokusera på vad du gör med tiden, inte på tidsbristen, kommer du enklare att prioritera rätt.[/quote]

Marie Simonsson
En del av min Saffranstid tar jag när jag fotvandrar. Här på väg mot Santiago Di Compostela

Jag möter ofta chefer och medarbetare som har svårt att få till en vettig balans mellan jobb och privatliv. Ofta blir resultatet prioriteringar som inte är hållbara i längden.  När du arbetar med programmet blir det tydligt vad du behöver förändra för att du ska uppnå din personliga vision. Du växer och i det finns också din outnyttjade Genom att fokusera på vad du gör med tiden, inte bristen på tid, blir det enklare att prioritera.

Det här är programmet för dig som vill arbeta med ditt personliga ledarskap. Under processen skapar du en rutin och struktur för framtiden. Det sker genom åtta guidande samtal med ett personligt anpassat studiematerial.

Vad innebär Saffranstid® för dig?

Mycket handlar om att identifiera var du befinner dig, hur du hittar din egen Saffranstid®. Du behöver också lära dig att välja bort saker. Att hantera tidspress och minska dina energitjuvar. Vi kommer att titta på såväl din balans som vilka verktyg och metoder som kan hjälpa dig att fokusera bättre  och utveckla det positiva.

Programmet är har ett personligt upplägg med eget arbete mellan våra möten. Våra möten sker i första hand online på de tider som passar dig. Du följer ett program som vi enas om redan vid den förberedande träffen. Enklast kan programmet beskrivas som en process i tre steg – kunskap – insikt och förändring. Du fr kunskap om teori och exempel som  inspiration och verktyg. Insikten får du genom att du gör mycket av arbetet hemma, på arbetet, under ditt träningspass eller din meditation. Det är då du känner var du är och vart du vill nå. Förändring kommer när du kan implementera arbetet med Saffranstid® i din vardag. När du lär dig skapa tid och möjlighet för de speciella ögonblicken.

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om mina erfarenheter från programmet och hur andra deltagare upplevt det.

Basic RGB

Kontakta mig:

  Namn (obligatorisk)

  E-postadress (obligatorisk)

  Telefon

  Företag/organisation

  Rubrik

  Meddelande (obligatorisk)

  Skriv in de tecken du ser i rutan
  captcha

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.