fbpx

Villkor & Integritetspolicy


Allmänna villkor

Genom att du bokar och köper kurser eller tjänster via Marie Simonsson och hennes företag, binder du dig till följande villkor:

Integritetspolicy

 1. Betalning för kurser, vissa tjänster och varor sker i förskott . Vill du istället ha en faktura tillkommer en faktureringsavgift. Vill du ha specificerat kvitto på din betalning skickar du ditt namn, ditt företagsnamn, adress och organisationsnummer i ett e-postmeddelande till hej@patriciaerlandson.se. Har du valt att delbetala en kurs så måste kursen betalas till fullo även om du väljer att avbryta kursen tidigare än den kurstid som gäller för kursen.
 2. Alla bokningar och betalningar är bindande med undantaget av punkt nummer sex (6) på denna sida eller vid sjukdom/skada där intyg av läkare kan ges eller motsvarande.
 3. Vi förbehåller oss rätten att ändra och att ställa in event, föreläsningar och tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom. Sker detta så meddelas deltagarna/kunderna via uppgiven e-postadress vid dennes bokning.
 4. Marie Simonsson ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom, skador, ej uppnådda resultat eller dylikt i samband med deltagande i kurser eller vid köp av tjänster.
 5. Vi sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning har problem med detta ber vi dig kontakta oss.
 6. Vi kan avböja din bokning av en kurs eller tjänst hos oss om Marie Simonsson anser att vi inte matchar varandra eller av annan orsak. Om det skulle hända får du hela den förskottsbetalade summan tillbaka. Det kan dock dröja upp emot en vecka innan du ser pengarna på ditt konto.
 7. Vi kan komma att fotografera, spela in ljud samt filma under kurser och konsultationer. Dessa kan komma att användas vid marknadsföring av mina kurser och tjänster. Vill du inte förekomma på några bilder, höras i en ljudfil eller synas på filmer ber vi dig meddela oss detta via mail före kursstart till marie@msimonsson.se.
 8. Dina kommentarer i grupper på Facebook som administreras och/eller modereras av Marie Simonsson, och M Simonsson AB kan komma att användas i marknadsföringsmaterial kring DIVA Navigator, BusinessTALKs®, Förhandla Framgång eller Stressade Organisationer.
 9. Är du boende och skriven inom EU måste du betala lagstadgad moms för våra tjänster, kurser, medlemskap, evenemang och produkter.
 10. Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.

Ansvar över uppgifter som samlas in

På msimonsson.se och alla subdomäner så ansvarar jag, Marie Simonsson, för insamlandet av uppgifter. Vill du komma i kontakt med mig så nås jag på marie@msimonsson.se eller via vanlig post på postadress:

Marie Simonsson

Gåxsjö 165

83349 Hammerdal

Vilka uppgifter samlas in

Uppgifter om dig samlas in och lagras på följande ställen:

 • e-postadresser, för och efternamn och och i förekommande fall telefonnummer i Mailerlite och Active Campaign.
 • e-postadress, förnamn, efternamn och telefonnummer för bokning av tider
 • Uppgifter lämnade i formulär på hemsidor vid inledande av samarbeten
 • Uppgifter lämnade i kontaktformulär och/eller kommentarsfält på mina webbplatser
 • Kunduppgifter med namn, adress, organisationsnummer för fakturering
 • Kunduppgifter med namn, adress när produkter, tjänster eller kurser köps på mina webbplatser
 • e-postadresser, förnamn och efternamn och telefonnummer i Zoom när personer anmäler sig till möten och webinar. I vissa fall importeras information från Zoom till Mailerlite eller Active Campaign för att kunna sända relevant information till dig beroende på vilka webinar du deltagit i.
 • Dina svar på enkäter och formulär sparas i Google formulär eller i MailerLite beroende på var du svarat på dessa frågor. Det kan ibland innehålla din e-postadress och det är ditt ansvar att inte lämna känslig information i dessa formulär.

Alla dess uppgifter samlas in för att jag ska kunna ge dig relevant information inom mina verksamhetsområden som idag i störst utsträckning handlar om marknadsföring både online och offline. Den informationen kan presenteras som nyhetsbrev, annonser i sociala medier och/eller på event off- eller online.

Jag samlar inte in någon känslig data om dig eller mina kunder. Jag skickar bara information som ska hjälpa dig att nå framgång i ditt företagande eller i ditt ledarskap och i vanliga fall så får du mejl några gånger i veckan. Under de tider på året jag lanserar kan du få mejl oftare. Jag ogillar spam lika mycket som dig. Tack för att du är en del av M Simonssons krets av vänner,

Vill du inte längre ha mina nyhetsbrev så kan du bara avprenumerera i något av de mejl du redan fått eller så skickar du ett mejl till mig på marie@msimonsson.se med den eller de e-postadresser du vill att jag tar bort ur systemet. Men om du är kund och avregistrerar dig så var medveten om att vi inte kommer att kunna kommunicera med dig då.

Gällande kunder så följer vi bokföringslagens regelverk då detta kräver att vi behåller vissa uppgifter om dig under en längre tid.

Närhelst du vill kan du begära att få ta del av den data jag har om dig i mina register och även be att få den informationen borttagen. Kontakta mig via marie@msimonsson.se, med ditt ärende.

Den här webbplatsen använder också cookies för att förbättra din användarupplevelse. Det innefattar också spårnings- och analysverktyg som hanteras av tredje part, såsom Google och Facebook, och där är dessa i enlighet med GDPR  ansvariga för insamlandet av informationen.

Senast uppdaterad: 3 juli 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.