Saffranstid®

Saffranstid® är den lilla tiden som sätter färg och smak på hela tillvaron. Ögonblicken som gör att allt inte längre är en grå, trist enformig massa utan tillfällen som likt saffranskryddan ger färg, doft och skapar upplevelser utöver det vanliga.

Saffranstid i Florida

På stranden i Florida laddar jag batterierna, hittar kreativiteten och tar mig tid att njuta av livet.

Saffranstid® är tiden som vi måste ha för att må bra och vara bra. Jag tror att många av oss har ambitionsnivåer, förebilder och inre krav som till sist staplats till en omöjlig nivå. Till sist förmår vi inte längre att ta oss tid för att må bra och utvecklas. Vi behöver alla känna att det vi gör är rätt och att det stämmer med våra inre värderingar. Saffranstiden är det som skapar skratten, nöjdheten och övertygelsen i det vi gör och vill förmedla.

Programmet Saffranstid® är skapat som ett resultat av både mitt eget och andras behov av att hitta balans mellan yrkeslivets förväntningar, privatlivet och de egna kraven på perfektion. Jag insåg att jag behöver den här speciella tiden för att ladda ny energi. Saffranstid® är för mig också de ögonblick av klarsyn som vi behöver för att orka med och tycka om hela vår tillvaro. Tiden vi alla behöver för att räcka till, växa och vara i nuet – i verkligheten.

I Saffranstid® lär du dig hur du prioriterar hela din vardag. Arbete och privatliv såväl som den egna tiden för att få tillbaka glädjen och förmågan att kunna njuta av livet. Du lär dig ta tillvara på dina möjligheter, prioritera och välja bort sådant som kostar för mycket av din energi.

Det är tack vare våra gåvor och talanger som vi kan krydda vår tillvaro. Både på arbetet och i privatlivet behövs glädje och balans för att vi ska tycka att det är värt att göra det vi gör.

Saffranstid vandring i naturen

Saffranstid® för mig innebär bland annat tid för vandringar i naturen. Här går jag pilgrimsleden till Santiago de Compostela.

Jag möter alldeles för många yngre chefer och medarbetare som har svårt att få balansen mellan jobb och privatliv. Ofta slutar det med att man väljer bort egna intressen, arbetet eller familjen och vännerna. Något som ofta bara skapar ny obalans. När du arbetar med programmet fokuserar du på vad som ger dig glädje och väcker din kreativitet, för då växer du och där finns din potential. Genom att fokusera på vad du gör med tiden, inte bristen på tid, lär du dig att dra fördel av även ditt outnyttjade jag.

Det här är programmet för dig som vill arbeta med ett djupare personligt ledarskap. Det är för dig som vill utveckla det alldeles speciella och värdefulla material som är just du själv. Här skapar vi ditt eget program genom åtta guidande samtal med ett personligt anpassat material.

Vad innebär Saffranstid® för dig?

Mycket handlar om att identifiera var du befinner dig, hur du hittar din egen Saffranstid® och hur du skall lära dig att välja bort eller hantera tidspress och energitjuvar. Vi kommer att titta på såväl din balans som vilka verktyg och metoder som kan hjälpa dig att fokusera bättre på och utveckla det positiva.

Programmet är i formen av mentorsamtal med eget arbete mellan våra möten. Möten som sker antingen personligt eller via Skype. Du följer ett program som vi enas om redan vid den förberedande träffen. Enklast kan programmet beskrivas som en pärm som du skall fylla med din egen plan. Här finns en del material som vi går igenom tillsammans men det är att betrakta som inspiration och verktyg. Mycket av arbetet gör du själv hemma, på arbetet, under ditt träningspass eller din meditation. Det är då du känner var du är och var du vill vara. Vi kommer att arbeta med att skapa din handledning för att du skall fokusera på vad som ger dig positiv energi och kraft. Hur du verkligen skapar utrymme för din egen Saffranstid®.

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om mina erfarenheter från programmet och hur andra deltagare upplevt det.

Basic RGB

 

 

 

Kontakta mig:

Namn (obligatorisk)

E-postadress (obligatorisk)

Telefon

Företag/organisation

Rubrik

Meddelande (obligatorisk)

Skriv in de tecken du ser i rutan
captcha

Vi använder cookies