Press

ambassadorer Marie Simonsson
”International Business Consulting är en affärskonsult som sedan 2004 i formen av enskild firma arbetat med seminarier och individuell coachning inom det egna konceptet Förhandla Framgång®.Detta är ett unikt koncept med grunden i mer än tjugo års erfarenhet från befattningar som företagsledare och förhandlare i internationella företag, och en M.Sc examen inom beteendevetenskap och ledarskap från Springfield College, Mass. USA. Min erfarenhet från olika kulturella synsätt bidrar till att synliggöra möjligheter och framtida fördelar för kunden genom seminarier och kursverksamhet inom främst förhandlingsteknik och kulturell kommunikation, tex Business Culture Sweden – USA.”
qleader Styrelsearbete i praktiken
”Igår genomförde vi seminariet ”Styrelsearbete i praktiken”. Vi var ett fyrtiotal deltagare som hade förmånen att ta del av panelens erfarenheter och reflektioner kring styrelsearbete, bland annat hur man blir invald och vad som förväntas av en ledamot. I panelen deltog Helen Olausson, Mittkapital, Pia Sandvik Wiklund, Länsförsäkringar Jämtland, Marie Simonsson, International Business Consulting, Börje Olsson, f.d. MedicinDirekt. Moderator för seminariet var Marlene Ström, Trampolin PR.”
Läs mer
Klippkort till kontorshotell som hyr ut till företagare
Care of Q är namnet på nätverkskontoret som ligger på Kyrkgatan 43 i Östersund. Bakom står en ekonomisk förening och några kvinnor med egna företag.
– Vi fann att det var svårt för oss ensamföretagare att ta emot kunder hemma i bostaden, och speciellt om man som jag bor i Gåxsjö, säger Marie Simonsson.”
Läs mer

Kontakta mig:

Namn (obligatorisk)

E-postadress (obligatorisk)

Telefon

Företag/organisation

Rubrik

Meddelande (obligatorisk)

Skriv in de tecken du ser i rutan
captcha

Vi använder cookies