fbpx

Ledarskap gröna näringarna

Fokus Framgång – Ledarskapsutbildningar för företagare i de gröna näringarna

I samarbete med Jordbruksverket erbjuder jag ledarskapsutbildningar för dig som är företagare inom jordbruk, trädgård och rennäring i Norra Sverige*

Kursledare: Marie Simonsson

De flesta företagare känner ett behov att utveckla ledar- & medarbetarskapet. I de gröna näringarna är verksamheten är beroende av naturens och klimatets nycker. Då är det lätt att den egna utvecklingen blir satt på väntelista. Det här är en satsning från Jordbruksverket tillsammans med den Europeiska fonden för landsbygdsutveckling. Satsningen omfattar  företag som har sin huvudsakliga verksamhet inom jordbruk, trädgård och rennäring. Jag erbjuder kurser i Jämtland, Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten.

Har du några kollegor som också är intresserade? Om ni är minst sex deltagare anpassar jag tid och ort så det passar er!

Jag erbjuder tre olika utbildningar. På så sätt finns ett alternativ som passar dig. Det finns dagskurser om du är nyfiken och vill ”prova på” finns dagskurser. Om du vill få mer teori och tid att öva på verktyg och metoder kan du åka på ”träningsläger” under två dagar. Om du vill arbeta med en varaktig förändring finns ett kursprogram på minst 5 träffar under minst 4 månader. Två av träffarna är med övernattning resterande är dagskurser.

Du väljer om du vill gå en eller flera av kurserna

Under kurserna lär du dig ledarskap i både teori och praktik. Eftersom behovet är olika finns möjligheten att välja den ledarskapsutbildning som du tror passar dig. Om du väljer en dagskurs för att ”prova på” är det inget som därefter hindrar dig att gå med i vårt program. Du väljer själv!

 • Dagsutbildningen har fokus på ”Lär känna din ledarstil” – ledarskap, medarbetarskap och stress i vardagen
 • Träningslägret har fokus på ”Utveckla ditt ledarskap” – olika personligheter, ledarstil, mål, värderingar och kommunikation
 • Programmet innebär att vi träffas vid fem tillfällen och varje tillfälle har ett tema. Du kommer att arbeta med teori och de verktyg och metoder som är effektiva. Genom att vi övar inom gruppen kommer du själv att arbeta fram vilka verktyg som passar dig och din ledarstil. Därmed bygger du självkänsla samtidigt som din och dina medarbetares stress minskar.

Så fort ni är 6 personer startar jag upp ett program nära dig så att restiden kan hållas nere.
Genom din lokalkunskap kan du hjälpa till att sprida informationen!

Kontakta mig gärna så berättar jag mer!

Utbildningen är delfinansierad av Jordbruksverket och den Europeiska Fonden för Landsbygdsutveckling

Kontakta mig:

  Namn (obligatorisk)

  E-postadress (obligatorisk)

  Telefon

  Företag/organisation

  Rubrik

  Meddelande (obligatorisk)

  Skriv in de tecken du ser i rutan
  captcha

  Vi använder cookies